Корнелия Нинова проговори за състоянието й след днешния инцидент Преглеждания: 5194

Червеният лидер посочи, че се чувства добре
0
Оценете този post

Червеният лидер посочи, че се чувства добре

Корнелия Нинова проговори за днешния инцидент.

В профила си в социалната мрежа Корнелия Нинова написа няколко думи за случката и помести снимка, на която е усмихната.

От профила си в социалната мрежа Корнелия Нинова благодари за многобройните телефонни обаждания и топли пожелания. Тя посочва категорично, че няма травми в резултат на претърпения пътнотранспортен инцидент и се чувства много добре.

Тя посочва, че е признателна на всички да проявената загриженост и пожелава здраве на всеки, който се интересува от състоянието й.

Корнелия Нинова
Червеният лидер посочи, че се чувства добре

Припомняме, че по-рано днес Корнелия Нинова претърпя поредния пътен инцидент. Автомобилът, в който е пътувала, е бил ударен странично от друг автомобил – такси. Случката се е разиграла на кръстовището, образувано от улиците „Княз Борис I“ и „Денкоглу“.

При все, че е била контактна и в съзнание, червената лидерка е била откарана в „Пирогов“ веднага след инцидента. Според специалисти това е било наложително като се има предвид колко скоро бе предишният инцидент.

При него Корнелия Нинова получи сътресение на мозъка. Тогава автомобилът, в който пътуваше бе ударен отзад и тя пострада в резултат на камшичния удар.
Наложи се медиците да поставят шина на врата й, която трябваше да носи в продължение на 14 дни.

Съпартийците на Корнелия Нинова са сериозно притеснени от зачестилите пътни инциденти. Преобладаващата част от тях смятат, че те не са случайни.

В ефира на Би Ти Ви народният представител от БСП Александър Симов потвърди за неприятния инцидент, който е претърпяла днес Корнелия Нинова. Той посочи, че за щастие червеният лидер не е пострадала.

Александър Симов определи ситуацията като „много неприятен инцидент“.
Междувременно на „Позитано“ 20 тече трескава подготовка за предстоящия конгрес на БСП. Сериозните критици на Коренлия Нинова като Георги Божинов, Янаки Стоилов и Румен Овчаров, са част от комисиите, които имат за задача да обсъдят и приемат документите за предстоящия конгрес.

Една от най-важните теми, която ще бъде обсъдена на предстоящото събиране на червените, е алтернативният бюджет на левицата, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.