Любопитно разкритие за новия пътен инцидент с Корнелия Нинова

Гласувайте за статията

Мнозина имат съмнение, че инцидентът не е случаен

Изплува любопитно разкритие за поредния пътен инцидент, който лидерът на БСП Корнелия Нинова претърпя по-рано днес.

Запознати издават, че нито шофьорът на автомобила, в който се е возила Корнелия Нинова, нито водачът на таксито, блъснало автомобила й, са потърсили екип на „Пътна полиция“.

Българското национално радио разкрива, че двамата водачи на пътните превозни средства, са уредили формалностите с двустранни протоколи.
Както вече ви съобщихме, Корнелия Нинова претърпя поредния пътен инцидент по-рано днес.

Корнелия Нинова

Мнозина имат съмнение, че инцидентът не е случаен

Автомобилът, в който е пътувала червената лидерка, е бил блъснат от друг автомобил – такси. Пътният инцидент се е случил на кръстовището, образувано от улиците „Денкоглу“ и „Княз Борис I“.

За разлика от миналия път, когато Корнелия Нинова пострада в резултат на камшичния удар, този път се е разминала без наранявания. Ударът е бил в страничната част на автомобила, в който е пътувала.

Веднага след инцидента Корнелия Нинова е откарана в „Пирогов“, където е била прегледана обстойно. Тя е била контактна и в съзнание.
Припомняме, че само в рамките на два месеца, това е вторият инцидент с Корнелия Нинова.

Предишният път автомобилът, в който пътуваше, бе ударен отзад. Инцидентът отново се случи в центъра на София. Тогава обаче Нинова получи сътресение на мозъка в резултат от камшичния удар. Наложи се медиците да й поставят шина на врата, която червената лидерка носи в продължение на 14 дни.

На „Позитано“ 20 коментират, че са сериозно притеснени от зачестилите пътни инциденти напоследък. Според мнозина те не са случайни.

В ефира на Би Ти Ви червеният депутат Александър Симов потвърди за инцидента с Корнелия Нинова. За щастие той потвърди и първоначалната информация, че лидерът на БСП не е пострадала в резултат на пътнотранспортното произшествие.

Лидерката на червената партия обаче е била откарана веднага в „Пирогов“, тъй като предишният инцидент е бил твърде скоро.
Александър Симов определи случилото се като „много неприятен инцидент“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар