ВИП Брадър разби живота на Даниел Златков

Гласувайте за статията

Футболистът е пред развод

Сеирджийското риалити по Нова тв ВИП Брадър, съсипа живота на футболиста Даниел Златков.

Запознати издават, че Даниел Златков, по-известен като българският Роналдо, който към момента се подвизава в любовното гнездо на къщата на ВИП Брадър, е пред развод. От думите на светското перо Антон Стефанов стана ясно, че е въпрос на време двамата със съпругата му Агнес да се разделят.

В ефира на Нова тв Антон Стефанов обяви, че 7-годишният син на Даниел Златков го е помолил да не се прибира у дома след края на риалитито.
Припомняме, че съквартирантите в къщата имат право да виждат децата си всяка събота. За целта наследниците на звездите посещават къщата в Нови хан.

Даниел Златков

Футболистът е пред развод

Именно по време на едно от посещенията, малкият Марио заявил на баща си, че двамата с майка му Агнес знаят какво е правил преди ВИП Брадър.
Даниел Златков останал като смразен от думите на сина си. Той веднага побързал да обясни пред Антон Стефанов, че всъщност става въпрос за някакво недоразумение.

Истината е, че преди да влезе под покрива на ВИП Брадър, българският Роналдо е бил засечен от приятелка на съпругата му в компанията на две момичета. Доколкото може да се вярва на Златков, става въпрос за негова братовчедка и приятелката й.

Футболистът помолил Антон Стефанов да обясни това на съпругата му, когато напусне къщата. Случващото се под покрива на ВИП Брадър обаче продължава да налива масло в огъня и като нищо семейството на Златков може да се разтури.

Припомняме, че по време на ергенския купон на Даниел Петканов в къщата, Златков се раздаде до краен предел. Това се превърна в причина той да бъде порицан от останалите съквартиранти. Почти всички бяха на мнение, че футболистът се е държал фриволно със стриптийзьорките, които бяха поканени за купона на Петканов.

Припомняме, че Златков и съпругата му се венчаха през 2013 година. Освен сина им Марио, семейството отглежда и 2-годишна дъщеричка – Адриана, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар