Ванга: У Ева е изкушението

Ванга: У Ева е изкушението
5 (100%) 1 vote
Мъжо не е виновен, у жената е изкушението – твърди пророчицата Ванга

В продължение на 17 години Ванга най-обичала да си хортува с Николай Делев, известен в Струмица, родния й град, като Кольо Златаря – пише „България днес“. Тя му поръчвала да каже на струмичани да построят православен храм, за да се успокоят душите на 15-те свещеномъченици, погребани в Струмица през 14-и век. Заръките на гадателката и нейните духовни послания са се превърнали за Златаря в нещо като „Библия“ – отбелязва изданието.

Всеки ден в съзнанието му изплуват думи, казани му от пророчицата, смисълът на които той разбира едва сега.
„Леля Ванга беше моят духовен учител. Тя ме учеше да не ламтя за власт и пари. Разбираха я само тези, дето бяха пробудени. Често ми казваше: „Ах, Коле, Коле, аджамийската я караш, внимавай“.

По това време Кольо Златаря бил млад, мислел само за коли, жени и слава.
„Леля Ванга учеше да се живее скромно. Не я разбирах преди години, като поостарях, почнах да проумявам“ – споделя Николай.

Веднъж двамата си говорили за мъжете и жените. Кольо я питал защо често казва, че мъж курвар не е виждала, а всяка втора жена била такава.
„У мъжкото не е проблемът, а у женското“ – рекла Ванга.
„Жената е изкушението, тя завърта опашка и предизвиква мъжа. И ако той е мъж, нормално е да тръгне подир нея. Жените злоупотребяват със слабостите на мъжете – като видят, че някой ги обича, се самозабравят. Изгубват мярка. Почват да искат, да командват, да хитруват. Ако съм разбирал какво ми е говорела, нямаше да си изпатя толкова от пустите жени“ – признава Кольо Златаря, който с днешна дата има два развода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар