Краси Радков не прилича на себе си. Какво се случва? (ФОТО)

Краси Радков не прилича на себе си. Какво се случва? (ФОТО)
4 (80%) 1 vote

Актьорът изглежда като концлагерист

Напоследък всички са сериозно притеснени за състоянието на актьора Краси Радков.

Мнозина се питат какво се случва с него. От известно време насам той не прилича на себе си. Вероятно ви е направило впечатление, че Краси Радков успя да се сбогува с голяма част от излишните килограми.

Почитателите му обаче са сериозно притеснени за него, тъй като той не спира да слабее. Според мнозина Краси Радков вече е заприличал на скелет, а други пък са категорични, че изглежда като концлагерист.

Краси Радков

Актьорът изглежда като концлагерист

Комикът успя да свали 20 килограма от теглото си. Той обаче не спира да слабее и мнозина вече са притеснени за здравето му, имайки предвид болнавия му вид.
В актьорската вечер миналия понеделник, Краси Радков бе неузнаваем. 46-годишният комик вече трудно влиза в образа на колоритния реквизитор Иван Атанасов, по-известен като Ванката.

За никого не е тайна, че Ванката често е обект на подигравки сред хората от шоуто. Краси Радков обаче вече далеч не прилича на него, тъй като е изгубил голяма част от килограмите си.
Предвид и черния костюм, в който бе пременен, комикът изглеждаше още по-слаб.

Вероятно вече няма да влиза и в образа на Шишо Бакшишо. Причината за това пак е загубата на голяма част от теглото му. От пухкавия вид на Краси Радков няма и следа. Стилистите на шоуто са принудени да му слагат подплънки, за да не развалят предишната визия на образите му. Лицето обаче е страшно издайническо, а там не може да се направи почти нищо.

Без грим актьорът все по-трудно влиза в образа на Гацо Бацов, баба Вуна и отец Нафарфорий.
Актьорът е стопил не само корема, а и лицето му мече изглежда твърде бледо и изпито. Мнозина посочват, че това е сигурно доказателство, че Краси Радков се е вталил в резултат на липосукция.

Освен това по настояване на съпругата му Станислава, се подложил и на строга диета, с която изхвърлил всички натрупали се токсини, шлаки и мазнини в организма, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар