Това разкритие за кралица Елизабет Втора изуми всички

Гласувайте за статията

Кралицата носи пари със себе си само веднъж седмично

Британската преса направи любопитно разкритие за кралица Елизабет Втора, което изуми всички.

Много често британците си задават въпроса дали кралица Елизабет Втора носи пари в себе си. Оказва се, че тя носи банкноти в себе си веднъж седмично. Това се случва в неделя, когато кралица Елизабет Втора ходи на църква.

91-годишната кралица Елизабет Втора не пропуска неделната служба, отбелязва на страниците си „Сън“.
Смята се, че причината, поради която носи пари със себе си в този ден от седмицата е, че не пропуска да направи дарение в църквата.

Елизабет Втора

Кралицата носи пари със себе си само веднъж седмично

Според запознати обаче кралицата не носи големи суми. Обикновено взема със себе си банкноти от по 5 или 10 паунда, за да направи дарението дискретно.

Може би ви е любопитно какво друго има в чантичката на кралица Елизабет Втора, която тя обикновено носи с лявата си ръка. Ще се изненадате, но за разлика от много дамски чанти в тази наистина има ред. И няма как да е иначе като се има предвид, че носи едва няколко неща в нея.

Това, което винаги присъства в чантата на кралицата, е малко огледалце и червило. Излишно е да казваме за какво са й необходими.

Другият въпрос, който не дава мира на мнозина е защо въпреки преклонната си възраст, кралица Елизабет Втора продължава да се облича с ярки дрехи.
Оказва се, че това не е никак случайно.

За никого не е тайна, че когато член на кралското семейство уважи някакво събиране, то хората наоколо се роят за раз време. Именно поради тази причина кралицата ходи облечена в ярки тонове. По този начин тя се откроява от масата и може да бъде забелязана дори от хората, които не са имали възможност да заемат позиция сред първите редове, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар