Деян Донков разбуни духовете Преглеждания: 4522

Деян Донков
0
5/5 - (1 vote)

Актьорът блесна, както майка го е родила

Половинката на Радина Кърджилова – актьорът Деян Донков успя да разбуни духовете.

Причина за зародилия се пореден скандал около името на Деян Донков стана фактът, че актьорът се появи на постер така, както майка го е родила.

Скандалната снимка бе поместена на страницата на Народния театър „Иван Вазов“ в социалната мрежа. Истината е, че става въпрос за поредното представление с участието на Деян Донков. По всичко личи, че някой е заложил на доста провокативен начин за привличане на вниманието на обществото.

Деян Донков
Актьорът блесна, както майка го е родила

В представлението „Калигула“, Деян Донков ще си партнира с редица известни актьори. Сред участващите в театралната постановка са Елена Петрова, Димитър Димитров, Жоржета Николова, Александър Евгениев, Александра Василева, Ахмед Юмер, Йордан Биков, Ирина Митева, Деян Ангелов, Елица Йовчева, Биляна Петринска, Славена Зайкова, Йосиф Шамли, Албена Ставрева, Зафир Раджаб, Кирил Недков, Стефан Къшев, Калоян Стойчев, Цветан Пейчев и Вяра Табакова.

Мнозина от хората, които се взряха по-внимателно в скандалния постер обаче забелязаха нещо доста интересно. Факт е, че голата снимка на Деян Донков успява да привлече вниманието на всички. Това, което прави впечатление обаче е, че липсва мъжкото му достойнство.

Мнозина се запитаха дали това е пропуск на някой от екипа, оформил въпросния постер или пък е нарочна заигравка. Други си задават въпроса дали наистина ще видят Деян Донков гол на театралната сцена. И докато повечето се чудят какво се случва, то други не пропуснаха възможността да изразят възмущението си.

Те са категорични, че театралната сцена отдавна не е това, което трябва да бъде. По всичко личи, че тя е опорочена, а единствената цел е да се привлече вниманието на зрителите, които пък ще напълнят касичките.

Е, по всичко личи, че времената и нравите се менят светкавично и нищо не е такова, каквото е било, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.