Джена пръсна цяло състояние за дрехи

Джена пръсна цяло състояние за дрехи
5 (100%) 1 vote

Джена остави цяло състояние в дубайски мол

Джена, която постоянно търпи критики заради кичозните си тоалети, очевидно си е взела поука. Изпълнителката очевидно е решила да подмени гардероба си. Тя се възползва от възможността да се сдобие с най-новите попълнения от колекциите на световноизвестни брандове, докато беше на почивка в Дубай.

Пайнерката остави цяло състояние в най-големия мол в емирството. Тя попълни гардероба си с дрехи на стойност 30 000 лв. Певицата се сдоби с няколко тоалета, всеки от който струва колкото годишната заплата на един средностатистически българин. Дрехите са дело на любимия дизайнер на звезди от ранга на Риана и Дженифър Лопес.

За пайнерката едва ли е проблем да си позволи подобни тоалети. Публична тайна е, че тя прибира по 5 000 лв на участие, а графикът й през лятото беше препълнен.

Джена не пропусна възможността да се щракне пред въпросния бутик и веднага сподели снимката в социалните мрежи. Напоследък прави впечатление, че тя е променила стила си на обличане и не залага на кичозни тоалети, а само на такива на световноизвестни марки.

Изпълнителката се появи на участия с дрехи от най-новата колекция на известен бранд, които все още ги няма в бутиците у нас.

Джена и нейният съпруг Наско си подариха романтична почивка в емирството. Те повериха сина си на грижите на бабите и си подариха няколко незабравими дни в желаната туристическа дестинация. Двамата съпрузи се насладиха на топлото време там и се възползва от възможността да съберат тен.

За място на своя престой в емирството те избраха един от най-скъпите хотели. Наско не се отдели дори за миг от любимата си. Той беше неотлъчно до нея дори по време на дългия шопинг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар