Юксел Кадриев лъсна в скандална любовна афера (Вижте коя е новата му изгора)

Юксел Кадриев лъсна в скандална любовна афера (Вижте коя е новата му изгора)
5 (100%) 1 vote

Изплуваха нови разкрития за интимния живот на Юксел Кадриев

Повече от 3 години Юксел Кадриев има връзка с атрактивна дама. Но въпреки това прави и невъзможното, за да запази в тайна интимната си връзка. Тв водещият многократно е засичан от папараци в компанията на атрактивна блондинка. Но „Ретро“ успя да разгадае мистерията покрай нейната самоличност.

Новата любима на новинаря се казва Диди Янчева. Тя е родом от град Варна и е по-голяма от Кадриев с цели 7 години. Но разликата във възрастта не смущава нито нея, нито него.

Между тях има още едно съществено различие, което също не пречи на връзката им. Доходите на Диди надхвърлят многократно тези на Юксел Кадриев. Тя е собственик на цели 6 фирми. Атрактивната блондинка върти бизнес с разкрасителни процедури. Влиянието й в морската столица е много по-голямо дори от това на повечето варненски мафиоти.

Справките показват, че за изминалата година красивата Диди е успяла да заработи цели 300 000 лв. Доходите на Юксел Кадриев са много по-скромни. Той живее с месечната заплата от 4 000 лв, като с тази сума издържа и щерка си Габриела.

Тв водещият не се смущава от факта, че любимата му печели много повече от него. Въпреки това той се отчита като истински кавалер. Всеки път, когато са на вечеря Юксел Кадриев плаща сметката.

При всяко от гостуванията на Диди в столицата той плаща и хотела й. Блондинката не остава да спи в апартамента му, тъй като щерката  му Габи не я понася. Варненката не страда от тази факт и не прави нищо, за да се хареса на тийнейджърката, защото няма намерение да заживее с баща й, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар