Деси Банова направи сензационно признание

Деси Банова направи сензационно признание
5 (100%) 1 vote

Деси Банова направи сензационно признание в ефира на Нова тв

Деси Банова направи сензационно признание за личния си живот. Очарователната синоптична реши да открехне завесата на личното си пространство и да направи нещо, което никога досега не е правила. Тя сподели пред Гала какво й се случва в личен план.

Красавицата заяви, че е решила да говори, тъй като не желае да се спекулира повече. Тя разкри, че двамата с бащата на детето й вече не са заедно. Деси Банова каза, че решението за раздяла дошло още преди година и половина.

Блондинката е на мнение, че след хармонията във връзката на двама души липсва е по-добре не само за тях, но и за детето им да се разделят.

Синоптичката сподели, че двамата с бившия й мъж са с коренно различни характери, които не успели да напаснат един към друг, въпреки прекараните години заедно.

Красавицата споделя, че раздялата й с Ивайло се случила по възможно най-цивилизования начин – без излишни драми и скандали. Двамата запазили добрия тон не само заради годините, прекарани заедно, но и заради тяхната дъщеря.

Деси Банова споделя, че Иво е всеотдаен баща. Той се грижи прекрасно за Йоанна. Синоптичката не скри, че бившият й любим я отменя винаги в грижите за дъщеря им. Грижи се за нея, когато тв водещата има ангажимент в телевизията рано сутрин или късно вечер.

Очарователната блондинка издаде още една тайна от личния си живот. Тя сподели в ефира на Нова тв, че в момента е много щастлива. Деси Банова не скри, че е влюбена и в живота й има нов мъж.

Красавицата отказа да разкрие повече подробности и заяви, че не желае да го прави, тъй като връзката им е отскоро и все още е много рано да се говори, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар