Вижте тайната на Галена за ударно сваляне на килограми

Вижте тайната на Галена за ударно сваляне на килограми
5 (100%) 1 vote

Галена разкри тайната, благодарение на която свали излишни килограми, натрупани по време на бременността

Галена разкри тайната си за сваляне на килограми. Пайнерката отново е в топ форма след раждането на втория си син Александър. Тя успя да смъкне излишните килограми за кратко време. Тя не крие точната рецепта, благодарение на която е постигнала завидни резултати.

Певицата сподели тайната напитка, с чиято помощ е успяла да засили метаболизма си и да изгори мазнините. Брюнетката разкри, че ежедневно консумира вода с разтворен в нея лимонов сок. Именно на киселината съставка се дължат бързите резултати. Галена знае, че витамин С идеално алкализира тялото и му помага да се избави от всичко излишно.

Щастливата майка не крие, че се храни здравословно. Ограничила е въглехидратните храни до минимум. Набляга на консумацията на сезонни плодове и зеленчуци. Част от менюто й са и морските дарове.

Звездата разкри и още една от тайните си за перфектна фигура. Тя спортува ежедневно. На редовните спортни занимания дължи стегнатите си извивки.

Галена обожава тренировките. Тя не пести нито време, нито усилия, когато става въпрос за активни тренировки.

Противно на очакванията звездата отложи завръщането на сцената след раждането на втория си син. Тя не побърза да се завърне на работа и предпочете да остане у дома, за да прекара възможно повече време с децата си.

Галена сподели, че след раждането на Александър е променила приоритетите в живота си. Децата й са най-важни за нея. Пайнерката разкри, че е съобразила програмата си изцяло с графика на Стефчо в училище.

Певицата отделя повече време за големия си син и му помага в подготовката за училище. Тя споделя, че това я прави истински щастлива. За нея най-важното е да прекарва възможно повече време с децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар