Жестока драма в семейството на Митко Цонев

Жестока драма в семейството на Митко Цонев
5 (100%) 1 vote

Семейството на покойния Митко Цонев преживява тежки дни

Близките на покойния журналист Митко Цонев преживяват тежки дни. След опита за самоубийство, който направи сестра му Теодора, синът й Давид ще бъде даден за осиновяване. Неговата баба Анахид Тачева не желае да се грижи за него.

Майката на Митко Цонев от години живее в САЩ при дъщеря си Ани, която е плод на любовта с втория й съпруг. Анахид Тачева заявила категорично, че няма да се върне в България и не желае да поеме грижите за внука си.

След като майка му направи опит да отнеме живота си, тя беше настанена за лечение в психиатрична клиника. И тъй като е невъзможно Теодора да полага грижи по сина си, по закон правото да се грижи за него е било предоставено на баба му.

Но и тя е отказала да поеме грижите за него. Малкият Давид е настанен в приемно семейство.

След определен срок, ако майка му не се възстанови, той ще бъде даден за осиновяване.

Дъщерята на Митко Цонев е категорична, че семейството й няма да се погрижи за Давид. Деси Цонева категорично заяви, че биха помогнали единствено финансово.

В профила си в социалните мрежи наследницата на Митко Цонев обяви, че леля й цял живот е разчитала на тях и никога не е поела отговорност за действията си. Тя допълни, че Теодора е разчитала на баща й и на нейната баба. Деси Цонева заяви, че не мисли, че тя  и майка й са длъжни на нейната леля и трябва да продължат да й помагат.

Наследницата на Митко Цонев заяви, че не би се погрижила за сина на Теодора, тъй като не желае детето й да расте заедно с Давид и да придобие неговите навици, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар