Фики и Гюлджан с апартамент за 200 бона, булката с 2 кг. злато от сватбата

Гласувайте за статията

Сватбата на Фики и Гюлджан е златна във всяко едно отношение!

Определено в светското събитие на годината се превърна пищната венчавка на Фики и Гюлджан. Младото семейство събра 700 гости в столичен петзвезден хотел. Родителите на младоженеца спонсорираха венчавката, която е излязла шестцифрена сума. Но, оказва се, инвестицията е най-изгодна за младоженците. Отсега нататък те са подсигурени с луксозен живот и им остава само да се радват на любовта си.

Таткото на Фики Тони Стораро заяви на всеослушание по време на тържеството, че е дарил снаха си Гюлджан с нова кола, за да може да вози внучето му. тя е на стойност 50 бона. Освен това, големият подарък за младото семейство е апартамент за 150 хиляди лева! Човекът-глас се е бръкнал надълбоко не само за сватбата, но и за покупката на жилището.

Фики и Гюлджан изкяриха предоволно от сватбата

Фики и Гюлджан изкяриха предоволно от сватбата

Апартаментът е до ключ, обзаведен с най-модерните мебели и уреди. Той е цели 200 квадрата Разполага с 2 бани, дрешници, дневна, огромни спалня и кухня, и естествено детска стая. В нея от март догодина ще се чува детски плач и смях на първото бебе на Фики и Гюлджан, пише pik.bg.

Докато родителите на Фики се погрижиха за спокойствието и уюта на новото семейство, родата на булката Гюлджан предпочете да спази традициите и да я дари със злато. И в случая не говорим за няколко накита, а за цели 2 килограма! Явно избраницата на Стораро-младши ще се окаже скрита лимонка…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар