Отслабналият Люси Иларионов се спаружи зловещо

Гласувайте за статията
Режисьорът Люси Иларионов свали драстично 90 кг и кожата му увисна като на бабичка

Преди близо 2 години популярният режисьор Люси Иларионов претърпя скъпоструваща операция за свиване на стомаха в елитна турска клиника и сега е неузнаваем – пише в. „Уикенд“. За това време той свали около 90 кила, но, за съжаление, вече се е сблъскал и с негативните последици от драстичното отслабване – отбелязва изданието.

В момента от 180-килограмовото туловище на Люси Иларионов не е останала и следа. Отслабването му е наистина впечатляващо, но пък за сметка на това кожата му е увиснала и е заприличал на сбръчкан старец. Наскоро режисьорът се появи под ръка с приятелката си Ани Хоанг на светско събитие в столицата и успя да стресне почитателите си с външния си вид.

Хубавата новина е, че Иларионов най-накрая е постигнал целта си и сега тежи не повече от 90 кг, но пък кожата му е изгубила своята жизненост, а по лицето му са се появили грозни бръчки. Режисьорът е докарал вид на спаружена стафида, лицето му е изпито, а сенките под очите му – големи и тъмни.
Специалистите са на мнение, че свалянето на толкова много килограми неизбежно води до увисване на кожата – проблем, който трябва да се преодолее оперативно със скалпела.

Люси с приятелката си Ани Хоанг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар