Виктория Бекъм пред нервен срив: Дейвид й изневерява с британска аристократка

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм пред нервен срив, съпругът й отново й изневерява

Те са женени от 20 години, имат 4 деца, а бракът им е смятан за един от най-стабилните в Холивуд. Въпреки това Дейвид и Виктория Бекъм са на път да стигнат до зала 13 заради изневяра.

Бившата спайска и настояща модна дизайнерка е пред нервен срив заради мъжа си. Според слуховете, Виктория е жертва на измама и не е очаквала такова предателство от страна на съпруга си.

Този път, близки до семейство Бекъм твърдят, че Дейвид всъщност си е „загубил ума“ по момиче на име лейди Мери Чартърс, която е 13 години по-млада от Виктория. Твърди се, че заради нея Дейвид не се прибира вкъщи и остава по заведения до ранните сутрешни часове заедно с Мери.

Красавицата успяла да го омагьоса по време на светско парти, на което и Дейвид присъствал. А фактът, че Виктория кръстосва между Лондон и Ню Йорк заради бизнеса си, помогнал още повече да се усложнят отношенията им.

Слуховете за среднощните забавления със сигурност притесняват Виктория. Дейвид почти не се прибирал у дома, а фактът, че момичето е по-младо с цели 13 години побърква Виктория.

„Не й е все едно, а на Дейвид не му харесва, че около младата му приятелка се увъртат разни непознати. Той не крие, че я ревнува и на купоните не позволява на други мъже да разговарят с Мери“ твърди приятел на Дейвид.

Дали това ще означава край на брака на Бекъмови или става дума за още една спекулация, остава да видим. Футболистът бе замесен преди няколко години в афера с известна тв водеща. След това се чу слух, че и известна манекенка е попаднала под обаянието му.

Виктория Бекъм пред срив заради изневерите на Дейвид?

Виктория Бекъм пред срив заради изневерите на Дейвид?

И в двата случая Виктория застана зад него и подкрепи въпреки изневерите. Явно обаче след оттегляне от активна спортна кариера, футболистът има твърде много време и се забърква все по-често в неприятности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар