Фики и Гюлджан без меден месец след сватбата

Гласувайте за статията

Фики и Гюлджан без меден месец, певецът не може да се отърве от участия

Фики и Гюлджан останаха без меден месец, гласят последните слухове. Певецът и съпругата му няма да могат да заминат на традиционното сватбено пътешествие по редица причини. Една от тях е, че музикантът е твърде зает да се справя с многобройните си ангажименти, а другата е бременността на съпругата му.

Въпреки че двойката обяви, че чака бебето около началото на март, според някои слухове това може да се случи и по-рано. Самата Гюлджан изглеждаше видимо бременна на сватбата, а издайническото коремче показваше, че може би е в началото на петия месец на бременността си.

Младоженците планират да се отдадат на кратка ваканция около Коледа, тъй като до тогава програмата на Фики е запълнена изцяло. Съпругата му обаче няма да скучае сама, докато любимият й е по участия — влюбените са под крилото на семейство Стораро, а самият Тони издаде, че само не нощуват под един покрив — иначе практически живеят заедно.

Иначе сватбата се оказа най-голямото изпитание за цялото семейство. Въпреки че бащата на младоженеца пое организацията, съпрузите също получиха своя дял проблеми. За роклята на булката се шушука, че се наложило цели пет пъти да я преправят, заради бременността й. Фики от своя страна калеса Галена и Галин за кумове, а двамата съпрузи признаха, че това е било доста сериозно изпитание за тях двамата. „За друг нямаше да се съгласим да кумуваме — просто е толкова натоварващо, а и двамата сме безкрайно заети. Но обичам Тони като мой роднина, а Фики е като част от семейството. Толкова мило дойде да ни помоли с Галин да им кумуваме, че просто нямаше как да откажем“, споделя изпълнителката.

Без меден месец за Фики и Гюлджан след сватбата

Без меден месец за Фики и Гюлджан след сватбата

Сега младите свикват с новия съпружески живот, а медения месец остава на заден план. Нищо чудно сватбеното пътешествие да се състои след раждането на първия им наследник догодина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар