Стоян Алексиев пак награби младата Ивана!

Стоян Алексиев пак награби младата Ивана!
5 (100%) 1 vote
Екранният проф. Генадиев от „Откраднат живот“ и младата му любовница се целуват на публично място

66-годишният Стоян Алексиев продължава да демонстрира неуважение към семейството си, интимничейки публично с младата си любовница Ивана Бобойчева – пише в. „Уикенд“. На похотта му онзи ден станаха свидетели десетки софиянци в градинката пред Народния театър – отбелязва изданието. Актьорът се целуваше уста в уста с младата си метреса – пише вестникът с най-голям тираж у нас.

И през лятото Стоян Алексиев се натискаше под прозороците на Народния театър с 24-годишната витизчийка Ивана – припомня изданието. Тогава той дори най-безцеремонно бръкна в гащите на мадамата, като сцената бе щракната от папараци. За да се оневини от грозната сцена, беловласият актьор лансира смешно оправдание. Той обяви, че с младата актриса репетирали за роля. Разбира се, никой не се върза на думите му. Може би само съпругата му Надя му повярва, защото и до днес още не го е натирила от къщи.

Свидетели на целувката на Алексиев и Ивана коментират, че сега поне не си бъркат по гащите.
Бобойчева е студентка в последен курс в кукловодско майсторство. Тя се издържа като продавачка в магазин за наливни парфюми, но чат-пат си намира и актьорски ангажименти. Със Стоян Алексиев девойката е интимна от 3 години – допълва изданието.

Алексиев и Ивана са интимни от 3 години

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар