Сватбата на Фики Стораро без Андреа и Преслава (Кой още отсвири партито?)

Гласувайте за статията

Сватбата на Фики Стораро мина без Андреа и Преслава, кой още отсвири купона

Въпреки че разпрати покани до всички бивши и настоящи колежки от „Пайнер“, Фики Стораро все пак не вдигна наздравици с дамите от цялата фолк гилдия. Част от колегите и колежките му отсвириха купона, къде по лични, къде заради не толкова основателни причини.

Певецът се взе с любимата Гюлджан пред погледа на голяма част от любимите си колеги и колежки. Изненадващо обаче на събитието не се появи Константин, а Надя, която бе придружавана от дъщеря им Мариана. Съпругата на певеца обясни, че любимият й просто не е могъл да дойде заради важен ангажимент. При все това тя се постара достойно да го отсрами на събитието, като единствено се въздържа да се изяви пред микрофона.

Впечатление на всички направи отсъствието на Преслава. За пайнерката от години се шушука, че е имала нещо повече от просто приятелски отношения с Фики. Младият музикант обаче по никакъв начин не показа, че отсъствието на бившата му му е направило впечатление. Той имаше очи само за младата си съпруга.

Въпреки признанието на Тони Стораро, че са поканили всички колежки на сина му, Андреа бе другата, която не бе забелязана на купона. Певицата обаче по това време изобщо не е била на континента и просто нямало как да уважи партито.

Далеч от светското събитие на годината остана и Мария. Миньончето предпочете да прекара няколко дни в Дубай, където се изживяваше като международна звезда в клуб за милиардери. Все още не е ясно дали е получила и покана да изнася концерти там, или просто е била на кратка ваканция с последното си гадже.

Сватбата на Фики Стораро без Николета, Андреа и Преслава сн. Канал 3 и Фен тв

Сватбата на Фики Стораро без Николета, Андреа и Преслава сн. Канал 3 и Фен тв

Сред другите звезди, които не се появиха на събитието бяха Емануела и Алисия, както и Джена. Лични проблеми попречиха на звездата на „Ара“ да присъства на събитието, а колежките на Стораро — младши явно са имали неотменими ангажименти, заради които липсваха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар