Синоптичката Деси Банова сияе покрай нов мъж

Гласувайте за статията

Сериозни рокади в личен план за Деси Банова.

Чаровната синоптичка Деси Банова е на крилете на любовта с нов мъж до себе си. Къдрокоската не обича да се показва в медийното пространство и да говори за личния си живот. Затова чак днес разбираме, че още преди година и половина се е разделила с бащата на детето си Ивайло. След тази раздяла, тя е успяла да намери любовта в лицето на друг мъж.

Деси Банова разкрива, че двамата с Ивайло са се разделили като големи хора, без скандали и грозни сцени. Причината за раздялата не е трети човек. Просто били много различни характери и така не успели да се напаснат с времето. „Когато хармонията в една връзка я няма, по-добре и за детето, и за нас двамата да се разделим”, сподели красавицата в „На кафе“.

Деси Банова не иска да говори за новата си любов

Деси Банова не иска да говори за новата си любов

Тъй като все пак се разшумя за  промени в любовен аспект, синоптичката реши да разясни ситуацията, за да спре спекулациите. С бившия й си остават приятели заради детето. Той често поема грижите за дъщеря им, когато тя е заета в телевизията, пише hotnews.bg.

Но сърцето й вече има нов господар, който засега остава мистериозен. „Много съм влюбена и съм щастлива”, сподели Деси Банова. Засега, обаче, предпочита да не разкрива повече за новата си връзка. Тя още е прекалено прясна и не иска медийният шум да й навреди. А когато се почувства уверена в мъжа до себе си, ще го покаже публично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар