Графа в тайна афера с Михаела Филева?

Гласувайте за статията
Михаела Филева е била единствената дама в компанията, пътували с Графа за САЩ

Интересна компания е имал Графа по време на турнето си в САЩ миналата седмица – пише „България днес“. Той е взел със себе си своята колежка Михаела Филева, на която е и продуцент. Двамата заедно са обиколили Лас Вегас, Чикаго и Сиатъл, където Влади Ампов е имал концерти, а дългокраката певица ги е подгрявала – отбелязва изданието.

Двамата музиканти побързаха да уточнят, че не са двойка, а пътуват само по работа. Факт е обаче, че единствената дама в компанията е била именно привлекателната Михаела Филева, която фирмата на Графа упорито лансира мощно с всички средства, с които разполага. Не е ясно с какво певицата е заслужила привилегиите си, тъй като според много специалисти по музика не е нито по-талантлива, нито има повече хитове от други свои колежки във фирмата на Ампов.

Очевидно е обаче, че тя е най-привлекателната от всички, които имат договор с него. В шоусредите се мълви, че младата певица е гадже на продуцента си, макар и двамата яростно да отричат това. Твърди се още, че съпругата на Графа – Мария, не ревнувала от неговите певици. Тя му е родила 2 деца и се чувствала бетонирана за брачната му халка. В компанията на музиканта обаче много се дразнели на специалното положение, на което се радва Михаела Филева. Доскоро тя имаше сериозна връзка с рапъра Павел. Двамата обаче вече не са двойка и сърцето на гласовитата красавица е свободно за нова романтична тръпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар