Калин Терзийски се върна при единствената, която го търпи – своята Ивана!

Калин Терзийски се върна при единствената, която го търпи – своята Ивана!
5 (100%) 1 vote

Калин Терзийски се очовечи, върна се при своята Ивана!

Калин Терзийски скъса с пиенето! Вечно наквасеният писател е решил да стане нов човек. След като на няколко пъти животът му бе застрашен заради прекаляване с чашките, той най-после си е взел поука.

Калин Терзийски

Калин Терзийски и Ивана се радват на живота и компанията си заедно

Зевзеци питат докога, но с днешна дата той се е отдал на усърден труд на вилата си. Калин Терзийски отново се е върнал при любимата си Ивана.

Докторката е прибрала палавия си приятел и двамата изглеждат като обикновено средностатистическо семейство у нас. Двамата с единствената жена, която успява да го кротне и търпи, отпрашиха на вилата на стихоплетеца.

Там се отдадоха на земеделски живот и на релакс в селска обстановка. Двамата се отдадоха да приберат труда на усилената си работа. След като събраха богатата си реколта от грозде, писателят не пропусна да си направи селфи с чепка грозде.

А гроздето бе събрано прилежно в касетки, за да може да се направи любимата напитка на българите – ракията. За никого не е тайна, че Калин Терзийски си обича много парцуцата и заради нея за малко да не отиде на онзи свят.

Трудът на двойката не спря само с прибирането на гроздето. Семейството се отдаде и на прибирането на екзотичният плод киви. У нас този зелен плод не е много разпространен, защото изисква грижи, най-вече още в началото на отглеждането му.

Но писателят и докторката събраха солидно количество и от него. Но и след тази задача писателя не се умори. А бодро се хвана за лопатата, за ад обърне земята в двора си.

Изглежда здравето на Калин терзийски се е стабилизирало. Именно Ивана го е спасявала от страшните му запои и винаги го е връщала към живот.

Въпреки че Калин Терзийски обича да й кръшка, особено след като вкара огнената вода в кръвта си, Ивана винаги го приема и се грижи всеотдайно за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар