Тони Стораро дари Фики и Гюлджан с апартамент за 100 бона

Гласувайте за статията

Тони Стораро купи на Фики и Гюлджан апартамент за сто бона, децата нонстоп в дома му

Тони Стораро не загуби син, а спечели дъщеря. Така самият музикант определи събитията след сватбата на сина си. „Да, купихме на младите отделно жилище да си имат, но те практически са постоянно при нас. Заедно закусваме, заедно обядваме, заедно вечеряме — само дето не спим в една къща“, сподели певецът пред „Фен тв“.

Малко по-късно той сподели, че освен това е подарил на снаха си и лека кола, тъй като Фики вече си има. „На дъщеря ни, тъй като аз не искам снаха, а дъщеря, подарихме нова кола. Фики вече си има. А на Гюлджан й е нужна, за да може да вози в нея внука ми“, пошегува се изпълнителят.

Новината зарадва много гостите, които бяха изумени от щедростта на семейството. Галена и Галин също позлатиха младоженците със скъпи подаръци за десетки хиляди левове.

Бизнесменът от Търново и певицата приеха да кумуват на влюбената двойка. А в най-важния си ден Фики и Гюлджан признаха, че само благодарение на тях са се събрали. „Благодарим ви, че вие ни събрахте, че направихте възможен този празник и сте главни „виновници“ за нашето щастие. Безкрайно съм щастлив да споделя този ден с вас, а и се надявам ние да се обичаме и да сме щастливи заедно, така, както и вие“, каза Фики, докато течеше брачния ритуал.

Младото семейство си даде обет да се обича, да си вярва, да се подкрепя, докато смъртта ги раздели. И макар на подписването булката да настъпи младоженеца, питата отиде при Фики — който несъмнено ще носи и парите у дома. Но пък няма нищо против съпругата му да го държи под нежния си чехъл.

Тони Стораро и Галена позлатиха младоженците за сватбата

Тони Стораро и Галена позлатиха младоженците за сватбата

Иначе венчавката събра над 600 гости, а кадри от нея обиколиха не само България, но и целите Балканите. Събитието се прочу в съседни Гърция и Турция, където семейство Стораро се радва на голяма почит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар