Димитър Рачков залюби репортерка на „Господари на ефира“

Гласувайте за статията

Митко Рачков набързо замени Мария Игнатова с друга блондинка.

Господарят на ефира Димитър Рачков вече не тъжи за раздялата с колежката си и дългогодишна любима Мария Игнатова. Въпреки че и двамата заявиха, че не им е проблем отново да работят заедно, тази възможност вече изглежда като мисия невъзможна. Причината е не само напрежението помежду им, а и една друга красавица от екипа на предаването.

Колегите на Рачков все по-усилено си шушукат за най-горещата афера в екипа им. В нея е замесена Митко и горещата репортерка Ева Веселинова. Както стана ясно наскоро, тя е пробвала да пробие като плеймейтка, но не особено успешно. А сега се опитва да гради сериозен имидж с костюм и микрофон. Но нищо не е в състояние да прикрие чара и сексапила й.

Именно с тях е успяла да оплете в мрежите си прясно разделения Рачков. Той явно има афинитет към засуканите блондинки и се е хвърлил през глава в поредната авантюра на работното място. разбира се, подобни отношения трудно могат да остана скрити и вече всички разнасят Митко и Ева.

Рачков иска да накара Мария да ревнува

Рачков иска да накара Мария да ревнува

Господарят на ефира, обаче, този път е доволен, че забивката му става публично достояние. Според негови колеги, той не е хлътнал сериозно по Веселинова. Просто я използва, за да накара бившата си Мария Игнатова да ревнува и страда. Дали този ефект е постигнат, вече е друг въпрос!

Рачков не се притеснява от бурното минало на засуканата репортерка, защото и бившата му не веднъж бе позирала по корици на мъжки списания. Въпреки че не е влюбен в Ева, на Митко никак не му е приятно от мъжкото внимание върху нея и дори си позволява да я ревнува открито, пише hotarena.net.

Ева е само играчка за Митко

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар