Гюлджан на Фики с рокля за 10 бона, Галена и Галин позлатиха младоженците!

Гласувайте за статията

Сватбата на Фики и Гюлджан изуми не само с пищност, но и с разточителство!

Да вдигнеш сватба за 600 човека определено си е голяма инвестиция. Но в случая на Фики и Гюлджан, тя излиза напълно оправдана и дори доста изгодна. Семейството на младоженеца не е щадило средства за нищо един детайл. А самото тържество ще бъде запомнено не само с купона до зори, а и с крупните суми, които са се размятали.

Роклята на младоженката по нищо не отстъпваше на тези на кралските особени в сватбения им ден. Избраницата на Фики събра погледите на стотиците гости с пищен бял тоалет, прикриващ бременното й коремче и добре подчертаващ бюста й. Тюл, шифон и коприна, украсени с ръчна бродерия, дантели и много блестящи кристали. Цялата тази красота, а може би и кич за някои, струва петцифрена сума!

Гюлджан реши да заложи на родното, а не да търси услугите на чужди дизайнери. И определено изборът й се увенча в желания ефект. Моделът на булката е поръчков и дело на модна къща, подвизаваща се в морската столица. Той е уникален и не може да бъде поръчан от друга дама, защото е създаден специално за нея.

Сватбата на Фики и Гюлджан бие куп светски рекорди

Сватбата на Фики и Гюлджан бие куп светски рекорди

Това прави цената на тоалета поне 10 хиляди лева. Конкретната сума вероятно няма да бъде разкрита. А и тя е само една малка част от баснословните разходи покрай венчавката на годината. Гюлджан се превърна в истинска принцеса и с чантата, обувките и диадемата си, достойни за кралска особа. А на ръката й вече не блести само доста скъпия годежен пръстен с няколко диаманта, а и масивна брачна халка, пише hotarena.net.

Не по-малко бляскавата от самата булка се оказа и кумата Галена. тя заложи на златист тоалет от своята модна марка, в чието създаване е замесена заедно с Борче Ристовски. Освен златна визия, кумата демонстрира и голяма щедрост. Заедно с Галин са дарили Фики и Гюлджан с крупната за мнозина сума от 20 хиляди лева. А общата стойност на сумите в пликче, които младоженците са събрали, със сигурност е шест-, а може би и седемцифрена!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар