В деня на сватбата: Вижте какво съобщи Фики Стораро (Подробности+Снимки)

В деня на сватбата: Вижте какво съобщи Фики Стораро (Подробности+Снимки)
5 (100%) 1 vote

В деня на сватбата си Фики Стораро обяви сензационна вест

Днес е паметен ден за Фики Стораро и неговата любима Гюлджан. Двамата най-после си казаха заветното „Да“. На събитието присъства екипът на „Папараци“, който имаше уникалната възможност да заснеме уникални кадри от събитието.

Фики Стораро удържа на обещанието, което даде на Венета Райкова и допусна камерите на предаването й на сватбата си. Освен, че позволи да заснемат събитието, щастливият младоженец направи сензационно признание.

Пред напористата блондинка той сподели, че очаква дете. Певецът допълни, че първородната му рожба ще бъде от мъжки пол. Той издаде още една пикантерия пред Венета Райкова. Младоженецът сподели, че детето му ще носи името на неговия баща.

Тв водещата не се сдържа и не успя да дочака излъчването на поредния брой от предаването й. Тя сподели в социалната мрежа разкритието, което Фики Стораро е направил пред нея в най-щастливия ден от живота си.

В сватбеното празненство се включиха 600 души. Всички те се събраха в хотел „Маринела“, където се състоя същинският купон. Залата, в която традиционно се провеждат сватбените тържества, се оказа недостатъчна за гостите на щастливите младоженци.

Затова те решиха да наемат многофункционалната зала „Ефе“, в която се провеждат грандиозни събития. Купонът ще продължи там тази вечер.

Младоженците заснеха сватбената си фотосесия в градината на хотела. На младото семейство кумуваха Галена и Галин. Пайнерката се появи с шармантна рокля в актуалните за този сезон златисти отблясъци.

Красивата Гюлджан се довери на дизайнерката Джулиа Контогруни при избора на булчинска рокля. Костюмът на Фики Стораро беше в унисон с роклята на любимата му – решен в бял цвят. Изпълнителят заложи на дизайнерски костюм на Десизо Мони, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар