Стефан на Гала се изплаши: Извини се официално на Кубрат Пулев в ефир! (виж тук)

Стефан на Гала се изплаши: Извини се официално на Кубрат Пулев в ефир! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мъжът на Гала – Стефан Николов леко пресоли манджата вчера, но си взе поука!

Ко-водещият на Гала, който е нейният собствен мъж Стефан Николов, вчера си направи солена шега с Кубрат Пулев. Това стана по време на предаването „На кафе“, в което семейството трябваше да съобщи и коментира новината за отлагането на мача Пулев – Джошуа.

Гала

Стефан на Гала се извини на Кобрата в ефир, защото се изплаши след дебелашката си жега по негов адрес

Припомняме, че Кубрат Пулев претърпя тежка контузия дни преди срещата, която на практика провали всичките му мечти и планове да разбие Антъни. В предаването обаче Стефан на Гала си направи дебелашка шега. Като предложи той да замести Кобрата и да се бие вместо него. И, разбира се, щял да бъде размазан.

„Може би трябваше да кажа „Ковчегът ми ще бъде красив“, за да стане по-ясно. Просто явно не съм разбран правилно. Подкрепям Кобрата и не съм съгласен с глупавите коментари, че се е уплашил.

Той е на 30 години и е професионалист. Контузил се е, защото през суперинтензивната тренировка, която е имал в тези кратки срокове, е нормално да се случи такова нещо.

Аз подкрепям Кубрат, подкрепям и Тервел, защото след години ще говорим и за неговите титли“, заяви Стефан Николов, явно изплашесн от гневните коментари на зрителите по негов адрес вчера.

Зрителите обаче отново не му простиха гаврата, тъй като така или иначе Стефан не е сред най-големите им любимци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар