Ванга чувала стенанията на прокълнатите в Рупите

Ванга чувала стенанията на прокълнатите в Рупите
4 (80%) 1 vote
Ванга общувала с душите на мъртвите от град Петра, засипан с вулканична лава

Ванга чуваше стенанията на прокълнатите в Рупите, там някога е имало голям град – Петра, със седем храма, засипан от лава от Кожух планина – разкрива приятелката на пророчицата от Петрич – Наташа Велкова – пише „България днес“.

Великата пророчица много се измъчвала, че хората са станали безбожници. И на мястото, в което се зареждаше с енергия, не е построена православна църква, за да мирясат лутащите се с векове души. Бившата касиер-счетоводителка в голяма банка Наташа била съкратена от работа веднага след смъртта на Ванга. Ей така, за отмъщение от завистници – смята жената.

Преди да издъхне Ванга обещала, че ще бъде със семейството й до края на света. След кончината си Ванга се привиждала не само на Наташа, но и на други хора в Петрич. За първи път тя разкри, че когато останала вдовица. Ванга й дала да носи нежна златна гривна. От убития банкер Кюлев била. Рекла й: „Ще те пази“. Наташа 5 пъти я е връщала, а пророчицата се правела на разсеяна. Така бижуто останало в жената.

И друго запомнила Наташа – Ванга помагала по странен начин на хората – никога директно с вещи и пари. Смятала, че разглезват и развращават. Обичала и да подарява, но без да унижава. В последните си дни всичките пари, които изкарвала от гледане, отивали за църквата, която построи в Рупите. Смятала, че това е мисията й свише.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар