Приятел на Александра Богданска и Даниел Петканов разкри скандалната истина за връзката им Преглеждания: 27972

Целият този цирк се разиграва заради солидна сума пари
0
4/5 - (1 vote)

Целият този цирк се разиграва заради солидна сума пари

От близкото обкръжение на Александра Богданска и Даниел Петканов разкриха скандалната истина за връзката им.

Те посочват, че всичко, което се случва в къщата на ВИП Брадър, е пълен цирк. На практика Александра Богданска и Даниел Петканов са възобновили интимните си отношения месец, преди да влязат под покрива на риалитито.

Въпреки това Лудия репортер от „Часът на Милен Цветков“ и моделката, са се навили да разиграят целия този цирк, за да грабнат солидния хонорар в размер на 200 хиляди лева.
Двамата кроят планове да използват хонорара за закупуването на общо жилище.

Александра Богданска
Целият този цирк се разиграва заради солидна сума пари

Човекът разкриващ всичко това бе категоричен, че двамата наистина се обичат и връзката им е възкръснала през лятото. Те обаче се навили да разиграят целия този сапунен сериал заради парите.
Въпросният човек твърди, че всичко това се случва със знанието и одобрението на продуцентите на предаването и на Нова тв.

Припомняме, че двойката се раздели с грандиозен скандал през миналата година заради изневярата на Александра Богданска. По всичко личи обаче, че въпреки драматичния развой на събитията, чувствата помежду им все още не са угаснали.

Двамата бързо заровили томахавките като благоевградчанката съжалила за изневярата си, а Лудия репортер се извинил за грубото поведение спрямо нея.
Затоплянето на отношенията помежду им станало още през юни. В края на юли те възобновили връзката си и дори отишли заедно на море.

Причината да не оповестят възкръсналата си любов още тогава, е намерението им да извлекат дивидент от сеира, който разиграха пред цяла България. За него те ще получат заслужено добри хонорари от Големия брат.

Идеята дошла от Любен Дилов-син, който е близък приятел на Александра Богданска и често присъства в коментарното студио.
Именно заради възкръсналите отношения между двамата, този сезон на ВИП Брадър бе обявен за любовен, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.