Фики Стораро се ожени в семейната сладкарница (Викат полиция заради джумбуша)

Гласувайте за статията

Фики Стораро и Гюлджан се взеха, сватбата в семейната сладкарница

В семейната сладкарница си казаха „да“ Фики Стораро и Гюлджан. Полицейски патрули бяха извикани чак в столичния квартал „Княжево“, за да пазят джумбуша.

Младоженците извиха кръшни танци пред семейната сладкарница, а булката и съпругът й се бяха барнали в бяло. В типично ориенталски стил, Гюлджан носеше пищна бяла рокля, чиито кринолин замиташе цялата улица пред заведението. А около младите танцуваха кумовете — Галена и Галин.

Събирането пред семейното заведение предизвика интереса на куп минувачи, още повече, че наблизо бяха паркирани най-скъпите автомобили в София. Жълтото ферари на Фики, бял Ролс-Ройс, както и още куп лъскави возила бяха запечатани от фотографите.

Тони Стораро, който е пял на много сватби, този път едва успя да каже няколко думи пред екипа на телевизията, в която работи. Музикантът не скри, че се чувства все едно са го хванали за гърлото и от вълнение не може да говори.

„Надявам се да вървят по моя път и да бъдат винаги щастливи. В моето семейство не губим Фики — по-скоро печелим още едно дете с Гюлджан“, каза още той.

Сватбата се превърна в една от най-обсъжданите, точно както и годежа преди няколко месеца. Тогава влюбените предизвикаха истерия като се разходиха из столицата с файтон, а булката отново носеше пищна рокля. Този път тоалетът беше бял и тя имаше дори и коронка на главата. Мнозина предполагат, че ще смени още няколко тоалета до края на вечерта.

Фики и Гюлджан се взеха в семейната сладкарница

Фики и Гюлджан се взеха в семейната сладкарница

Що се отнася до гостите, поне на първата част от тържеството не бяха забелязани други звезди, освен Галена. Предполага се, че хайлайфа ще уважи партито след венчавката, докато самото вричане ще бъде в тесен семеен кръг. Сам Тони Стораро се зае да организира сватбата, а на събитието са покани куп звезди. Колко от тях обаче ще уважат наистина венчавка, предстои да се види.„

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар