Алекс Сърчаджива се фука с тузарски джип (Вижте най-новия й подарък)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева е горд собственик на уникален джип, актрисата прибра в гаража чисто нов „Хюндай”-„Кона”

Алекс Сърчаджиева грее от щастие. Половинката на Иван Ласкин е станала собственик на уникално возило от марката „Хюндай”. Актрисата е прибрала ключовете на хубавата си кола миналата събота и още не може да й се нарадва.

Подаръкът бил връчен на специално събитие, което било организирано от представителите на корейската марка за България.

Алкес е първата дама у нас, която се убедила в удобствата на новия „Хюндай”-„Кона”. Който бил съвсем пресен.Моделът е  представен за първи път през миналия месец във Франкфурт и още топъл преминал във владение на чаровната водеща на БИГ Брадър.

Сашка била особено впечатлена не само от предимствата на новата Кона, но и от цвета на колата. Който й подхождал като на изискана жена.

В семейството на Иван Ласкин и Сърчаджиева това е поредният трети Хюндай от известната корейска марка. Именно по тази причина тя го е получила като подарък. От уважение, че е фен на корейския концерн за автомобили.

Лъскавото возило е с 177 конски сили и притежава 7 степенна скоростна кутия. Цената му  тръгва от 35 хиляди лева. А този на Сашка понеже е с повече екстри минава 40 бона.

Сърчаджиева признава, че много пътува из страната със собствен превоз. Само за четири месеца е изминала повече от 25 хиляди километра. Алекс споделя, че е влюбена в тези коли и не може да си намери място от радост и щастие заради ценния подарък.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар