Слави Трифонов празнува рождения си ден с мама Здравка

Гласувайте за статията

Днес Слави Трифонов навършва 51 години!

Шоуменът Слави Трифонов днес е рожденик. Но, както традицията при него повелява, отново ще посрещне личния си празник на работното място. Тв водещият принципно не обича да отбелязва шумно този ден. Отчита се пред колегите си с богата почерпка, но минава без партита до зори. Единствено за миналогодишния си юбилей направил изключение.

А този рожден ден също ще бъде по-различен, но по свой начин. Слави Трифонов е поканил майка си Здравка за пореден гост в рубриката „Нещо лично“. Гостуването й ще бъде заснето за няколко часа днес, навръх рождения му ден. Така шоуменът ще успее да съчетае полезното с приятното и за първи път от години ще бъде с майка си на празника.

Слави Трифонов чукна 51

Слави Трифонов чукна 51

Какво ще сподели мама Здравка за известния си син, ще научим утре вечерта. А днес изненада за известния рожденик и свой шеф са подготвили от екипа на предаването. Тъй като празникът на Слави Трифонов съвпада с вечерта на Северозападната култура, със сигурност шоуто е гарантирано, пише 24chasa.bg.

Колегите на Дългия отново са били супер затруднени от задачата да му измислят подарък за рождения ден. „Какво да вземеш на човек, който си има всичко. А и искаме да е изненада“, споделят от екипа на предаването. След броени часове ще видим какво са подготвили на Слави Трифонов, дали изненадата ще бъде приятна и дали и той ще прояви традиционната си щедрост към зрителите в студиото на този ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар