Бомба: Юлияна Дончева има ясновидски способности, вижда в бъдещето!

Гласувайте за статията

Юлияна Дончева крие паранормални способности!

Юлияна Дончева е врачка под прикритие! Бившата депутатка гледа на кафе. Малцина са имали късмета, от звездите, да узнаят за дарбата й.

Юлияна Дончева

Юлияна Дончева може да гледа на кафе и да познава

Екс телевизионерката признава, че владее изкуството да наднича в бъдещето още от ученическите години. На този „занаят” я научила циганка.

И оттогава гледането на кафе се превърнало в любимо занимание на екс манекенката.

Славата й се понесла из светските среди, като една или друга светска личност са опирали до услугите й.

Но Юлияна Дончева признава, че щом види нещо лошо на дъното на чашката с кафе, никога не го казва. Хубавицата е имала не едно или две попадения през годините.

Но най-тежко се почувствала, когато разбрала, че баща й си отива от този свят. Сънувала го и затова се прибрала в родния Шумен. Само след три-четири дни тя безвъзвратно загубила татко си.

Малко известно е, че двама руски екстрасенси заявили на бизнес дамата, че има дарба. И ако я развила ще гледа в бъдещето.

Това се случило преди две години, но 52-годишната Юлияна Дончева се опасявала, че няма да издържи на бремето. Освен с гледане на кафе се увлича и по нумерологията. Някои случки в живота я карали да вярва в отвъдния свят.

Особено една случка, която няма рационално обяснение. Случило се в храм-паметника „Св. Александър Невски”. Тя се наредила на опашката, за да дочака реда си да се поклони пред чудодейната икона.

Мъж до нея, известна личност й казал да прередят останалите, за да влязат по-бързо. Тя отказала, но той не отстъпил и тръгнал към входа.

В това време паднали две икони, които били близо до тях. На същото место имало най-малко още десетина човека. Но те паднали точно върху него и го ударили.

„На всички ни се изправиха косите. Няма да кажа името му, защото е известен. Но ето че има отвъдно и сили, различни от нашите”, убедена е Юлияна Дончева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар