Духът на Ванга се яви на Рупите

Гласувайте за статията
Усещаме Ванга сред нас – категорични са хилядите, почели паметта й

Духът на Ванга се появи в Рупите на Петковден – пише в. „България днес“. Чудото усетиха хиляди поклонници, дошли да почетат паметта на пророчицата и построения от нея храм „Св. Петка Българска“ в събота – отбелязва изданието.

„Носим Ванга в сърцето си и тя продължава да ни закриля. Нейният дух е тук, сред нас, сред хората. Тя винаги идва на този свещен празник да ни дава сили да продължим“ – споделя лечителката от Чечня Людмила Ким, която е сред най-близките на пророчицата. Рускинята дори има книга с рецепти на гадателката, издадена извън България.

„Трябва да издигнете пророчицата като светица, а не да я хулите. Всичките й предсказания са верни и вярвам в тях, защото съм ги изпитала на гърба си“ – обясни още Ким. Всепризнатата руска лечителка се възмути и от Българската православна църква, която преди време нарече Ванга вещица, а Петър Дънов антихрист.
„Много български духовници са ходили при Ванга. Защо сега си мълчат?“ – пита рускинята.

Самата Ким се познава с духовната си майка, както нарича Ванга, от години. Първата им среща се случила, за да помогне да излекува детето си, болно от аутизъм.
Освен рускинята, край гроба на Ванга се събраха акад. Светлин Русев, Нешка Робева, Анна Сендова и др. В съботния ден се отбеляза и 23-тата годишнина от освещаването на църквата.

Людмила Ким се познаваше лично с Ванга

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар