Още един жесток удар за Кубрат Пулев

Гласувайте за статията

Кобрата губи луди пари заради тази случка

Родният боксьор Кубрат Пулев понесе още един жесток удар.

Оказва се, че Кобрата не само ще изгуби доста сериозна сума, а и редица други дивиденти от проваления мач с Антъни Джошуа.

Припомняме, че Кубрат Пулев няма да участва в мача с Антъни Джошуа, планиран за 28 октомври, заради тежка контузия.
Боксовият мениджър Еди Харън направи изявление, от което стана ясно, че Кобрата автоматично губи мястото си на задължителен претендент за световната титла.

Кубрат Пулев

Кобрата губи луди пари заради тази случка

След като късно снощи стана ясно, че той отпада за битката с Антъни Джошуа на 28 октомври, а мястото му ще бъде заето от Карлос Такам, Кобрата ще понесе поредния тежък удар.
С този огромен залог и имайки предвид възрастта на Кубрат Пулев, по всяка вероятност е трябвало да тренира много по-леко и да не участва в спаринги преди мача с Джошуа, отбелязва boxingnews24.com.

Заради тежката контузия той губи задължителната си позиция на претендент. По този начин Кубрат Пулев губи невероятен шанс да получи много пари. Запознати посочват, че заради тази случка в следващия мач Кобрата ще прибере многократно по-ниска сума. Тя ще е поне 7-8 пъти по-малка от това, което би могъл да вземе при други обстоятелства.

Припомняме, че Кобрата се бори в продължение на три години да получи шанса да бъде претендент за световната титла от страна на IBF.
Сега те ще направят нов ранкинг. Ако все пак решат, биха могли да дадат последен шанс на Кубрат Пулев, финална елиминация. Все пак е задължителна защита, посочва Хърн.

Преобладаващата част от феновете на Кобрата, са бесни. Един от тях се жалва, че е платил 500 паунда, за да се сдобие с билет за мача. Отделно от това е платил и 400 паунда за хотел в Кардиф. В крайна сметка се оказва, че няма да има възможността да гледа Кубрат Пулев с Антъни Джошуа на ринга, а някакъв „неандерталец“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар