Колежка на Никол Шерцингер: Бяхме елитни компаньонки! (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Колежка на Никол Шерцингер от „Пусикет долс“ направи скандално разкритие за дамската група.

Звездата на Никол Шерцингер изгря преди години като част от петте красавици, нарекли се „Пусикет долс“. Те направиха шеметна кариера за няколко години, но отдавна всяка тръгна по своя път. Любимата на Григор Димитров винаги е била леко недолюбвана от колежките си, защото винаги е имала желание да изкъпва пред тях и го е постигала.

Но разкритието на Кая Джоунс, една певиците в „Пусикет долс“, поставя под огромно съмнение успеха на групата и славата на Никол Шерцингер„Моята истина – не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. И между другото пеехме и бяхме известни, докато всеки, който ни притежаваше, правеше пари“, сподели изненадващо блондинката в Туитър.

Не е ясно точно какво е предизвикало Кая да направи това разкритие. Но е факт, че то идва на фона на гръмкия холивудски скандал с продуцента Харви Уийнстийн. Певицата се подвизава на една сцена с Никол Шерцингер и останалите момичета от „Пусикет долс“ само две години – от 2003 до 2005. А причината за напускането й става ясна чак сега!

Никол Шерцингер забъркана в грозен скандал

Никол Шерцингер забъркана в грозен скандал

Кая заявява, че всички от групата е трябвало да се подвизават преди всичко като елитни компаньонки и да спят с когото им бъде наредено. Това разкритие предизвика не по-малък скандал от този с холивудския продуцент. А основателят на „Пусикет долс“ Робин Антин обвини Кая в тиражирани на отвратителни лъжи, пише dariknews.bg.

Според него, бившата певица просто търси слава и шум около името си, вероятно готвейки завръщане на сцената. Тя пък отвръща, че е била предупредена да си мълчи за нейно добро, но няма намерение вече са крие истината. Засега Никол Шерцингер и останалите от групата не са коментирали разкритието на своята бивша колежка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар