Страшната истина за шеф Петров

Гласувайте за статията

Кулинарят го е закъсал доста сериозно

На бял свят излезе страшната истина за Борислав Петров, по-известен като шеф Петров.

Понастоящем той е един от съквартирантите в сеирджийското риалити ВИП Брадър.

Оказва се обаче, че шеф Петров като голяма част от съквартирантите в този сезон, е влязъл под покрива на къщата заради сериозни проблеми.
Сприхавият и доста зъл кулинар може да изпие чаша студена вода, вместо да харчи свободно парите от хонорара си от риалитито.

шеф Петров

Кулинарят го е закъсал доста сериозно

За цялата тази ситуация обаче вина има само и единствено той. Запознати издават, че самонадеяният шеф Петров има огромни дългове към Националната агенция за приходите. Сметките на Борислав Петров са били запорирани още през пролетта заради огромните му дългове към НАП.

Става въпрос за сума от порядъка на десетки хиляди левове. Към днешна дата шеф Петров не може нито да получава, нито пък да тегли пари от сметките си. Освен това пиперливият готвач дължи и немалка сума на приятели и партньори. От близкото му обкръжение издават, че шеф Петров им дължи около 30 хиляди лева.

На практика това означава, че бизнесът на кулинаря съвсем не е толкова процъфтяващ, колкото се опитва да го изкара. Повече от очевидно е, че всички т.нар. ВИП-ове, влезли в къщата на ВИП Брадър, са го закъсали доста сериозно. Някои от тях са готови да се излагат като кифладжии само и само да си направят реклама на бизнеса, а други се излагат, за да вземат някой лев и да покрият дълговете си.

Заради цялата каша, в която се е забъркал магьосникът на манджите, няма да може да вземе и лев от тлъстия хонорар, за който се е цанил. От кухнята на риалитито издават, че шеф Петров ще получи хонорар в размер на 80 хиляди лева за участието си.

Парите ще бъдат приведени директно по сметката на съпругата му Милена. Приятелите на кулинаря са категорични, че това означава, че той няма да види и лев от тези пари, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар