Джуджи отвърна на удара на Гала

Джуджи отвърна на удара на Гала
5 (100%) 1 vote

Деляна Маринова се превърна в конкуренция на плевенчанката

Деляна Маринова, по-известна като Джуджи, съсипа бившата си приятелка Гала.

При все, че Джуджи и Гала, са на път да се сродят, двете не се долюбват особено много, след като пълничката ко-водеща бе изгонена от предаването като мръсно куче.

По всичко личи, че Джуджи е готова да разбие на пух и прах рейтинга на своята приятелка и кандидат-сватя Гала, без да й мигне окото.
Две години, след като Джуджи бе свалена от ефира на предаването „На кафе“, тя се връща в ефир на бял кон.

Джуджи

Деляна Маринова се превърна в конкуренция на плевенчанката

Вечно усмихнатата блондинка ще води конкурентно шоу по друга телевизия. Всеки делничен ден в часовете преди обед тя ще излиза на екран като коментатор в ново светско предаване.
Запознати издават, че медията, която е предложила поле за изява на Джуджи, е амбициозната „България он ер“.

След като бе уволнена от ефира на Нова тв, Джуджи често бе канена като гост в различни предавания на медията. Това даде основание мнозина да заподозрат, че не е изключено да й предложат работа като водеща. И се оказаха прави, тъй като това вече е факт.

Новото предаване, на което Деляна Маринова, по-известна като Джуджи ще стане водеща, стартира днес.
То се казва „Околосветско“ и се застъпва с времевия интервал на предаването „На кафе“ по Нова тв.

Ролята, която Джуджи е натоварена да изпълни, е почти същата като при Гала. Тя ще коментира светските събития. Основните водещи на предаването са Бойка Делиева и Константина Живова.

Припомняме, че след като Деляна Маринова бе отстранена от ефира на предаването „На кафе“, мястото й бе заето от репортерките на предаването. От новия сезон в нейната роля влезе мъжът на Гала – Стефан.

За никого не е тайна, че Джуджи работи за удоволствие, а не защото има нужда от финанси. Тя е наследница на един от най-богатите родове в София и благодарение на това няма никакви финансови затруднения. Да работи в телевизията обаче е нейната голяма мечта и то още от ранна детска възраст, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар