Не думай: България изгуби тризначките Вяра, Надежда и Любов!

Не думай: България изгуби тризначките Вяра, Надежда и Любов!
5 (100%) 1 vote

Тризначките Вяра, Надежда и Любов си биха камшика за Англия!

Ти да видиш! Тризначките ни зарязаха и заминаха в чужбина. Вяра, Надежда и Любов отпрашили за Англия. Първа на летището в Хийтроу кацнала Любов.

тризначките

Тризначките емигрираха в Англия, ти да видиш!

Тя веднага попаднала в прегръдките на гаджето си. Той от години живее и работи на Острова. Отдавна викал любимата си да замине при него в Англия.

Според слуховете тайнственото й гадже най-после да я склонил да отиде при него във Великобритания.

Но тризначката поставила условия. Едното от тях било да отидат и другите й две сестри. Приятелят й се съгласил и те вече търсили квартира на другите две момичета.

Втора заминала Вяра. Тя не спира да качва снимки на личната си страница. На тях се вижда как двете със сестра й обикалят магазини и пъпове, а сутрин бягат за здраве в парка.

Според клюката третата сестра Надежда все още била в Благоевград. Тя се грижела за делата на семейството си. Преди няколко седмици майка им Люба Станчева била осъдена да заплати сумата от 3089 лева за наем на общината за двата общински апартамента.

Тези пари са натрупани за периода от ноември 2013 година до ноември 2016, като в тях влизат и лихвите по задълженията им.

Според запознати това била една от причините тризначките да заминат зад граница. Така освен щастието си, да заработят пари, за да си изплатят дължимото на държавата.

Тризначките непрекъснато се забъркват в доста пикантни скандали. Преди известно време бяха осъдена да платят на продуцента Нико Тупарев глоба в размер на пет бона.

Защото те го оклеветиха в национален ефир, че участва в престъпна схема за трафик на жени. И искал да превърне трите в момичета на повикване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар