Ванга предрекла края на Тодор Живков

Ванга предрекла края на Тодор Живков
2 (40%) 1 vote
„Наборе, не сме вечни“ – предупредила Ванга бившият Първи Тодор Живков

„Ке си идеме аз първо, ти след мене“ – тези думи казва на Тодор Живков баба Ванга навръх Благовещение през 1995 г. – пише „България днес“. Тогава пророчицата чествала имения си ден. След множество поздравления се обадил лично Тодор Живков. И двамата са родени в една година – 1911.

Първата им среща била през 1967 г. Тогава се открил отдел по сугестология към община Петрич. На тази среща Ванга е споделила на Тато, че е усещала смъртта край себе си три пъти. Описвала я като красива млада жена.
Има сведения, че Тодор Живков често е търсил пророчицата за съвет, когато е трябвало да взема важни решения. Тя самата споделяла това пред хора, на които е имала пълно доверие.

Бившият Първи й е звънял по всяко време на денонощието или е нареждал на хората си да я водят лично при него. Осведомени казват, че гадателката дори му е посочила датата и годината на смъртта му.
Официално Тато отрича да е имал срещи с Ванга и казва, че дори не я е познавал лично. Но от видеокасета, издадена от музикалната компания „Унисон“ през 1992 г., лично Тодор Живков разказва за една от срещите си с петричката пророчица.

Ванга умира през 1996 г, а Живков 2 години по-късно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар