Галена изиграла дизайнерката Крушкина!

Галена се оказа голяма пинтия. Съпругата на Галин Вафлата е завлякла топ дизайнерка с десет бона. Това се случило след като хитовата изпълнителка се похвали с това, че е снимала последния си клип в световното известно имение на Филип Плейн в Монте Карло. [caption id="attachment_530909" align="aligncenter" width="300"]Галена Галена падна повече от ниско с тази постъпка[/caption] Певицата не си уредила сметките с дизайнерката Паолина Крушкина. Същата е изработила велосипеда й с камъни Сваровски, чиито педали поп фолк дивата върти във въпросното видео. „Още в началото на лятото при мен дойде популярният режисьор Павлин Иванов. Той ме посети направо в ателието ми. Каза ми, че работи по нов проект с Галена. Искали в новото й видео да има велосипед, обсипан с камъни Сваровски. Той, чийто прякор е Башмоушън, пристигна с едно старо колело. Каза ми да го обсипя в камъчета за три дни. Като всичко да бъде направено на ръка. А именно кормило, спици, спирачки, рамки, седло и изобщо цялото. Не спах три дни и три нощи, за да свърша навреме задачата си”, разказва изпързаляната дизайнерка. Но след като дошло време да й платят, от екипа на Галена не вдигали телефона си дори.

„Не очаквах такъв позор именно от Галена. Защото не предполагах, че певица от ранга на Галена ще ме излъже за пари. Затова и не сключихме предварителен договор. А е трябвало. Само си стиснахме ръцете на доверие”, разкрива измамената Крушкина.

Според нея реалната сума за работата й е десет бона, а не тиражираната цифра в размер на сто хиляди лева. Паолина Крушкина разкри каква била договорката й с екипа на поп фолк дивата. Тя поискала от тях още по-ниска сума, в размер на три хиляди лева. Парите били необходими за закупуване на консумативи. В замяна на това чалга фурията да споделя в социалните мрежи, че колелото със Сваровски е нейно дело. Но режисьорът й дал само хилядарка, като останалите два бона изкарала от джоба си. В замяна на това Галена продължава да се фука по участия с колелото бижу, като никъде не споменава, че то е излязло изпод ръцете на дизайнерката Паолина Крушкина. „Поисках да ми го върне, но певицата не ми го даде. Навсякъде го използва като атракция и то без пари”, гневи се Крушкина.