Тризначките си бият камшиците за Лондон Преглеждания: 1645

0
Тризначките Вяра, Надежда и Любов се фукат доволни, че са се махнали от родината си

Скандалните тризначки Вяра, Надежда и Любов, които се прочуха с участието си в „Биг Брадър“, си биха камшиците за Великобритания – пише „България днес“. Според слуховете в Благоевград първа за Лондон отлетяла Любов по любов. Тя кацнала на „Хийтроу“ направо в прегръдките на своя избраник, който от години живеел и работел на Острова. Тайнственият любим увещавал от доста време Любов да се пренесе при него, като накрая успял да я склони.

Едно от условията на сестрата е след известно време при нея да дойдат и Вяра и Надежда. В името на щастието гаджето на Любов се съгласило и започнало да търси работа и квартира за другите две сестри. Втора с еднопосочен билет тръгнала Вяра. Тя не спира да пуска снимки, като не крие доволството си от това, че е напуснала родината.

Според мълвите Надежда все още била в Благоевград, като се грижела за семейните работи и съдебните дела. Преди броени месеци майката на тризначките е осъдена да плати 3 бона наем на общината за ползваното общинско жилище. Запознати коментират, че това бил и един от мотивите на сестрите да излязат зад граница и освен да си търсят щастието, да заработят пари, за да платят наказанието на родителката си.

Оценете този post

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.