Огромен удар застига Ваня Щерева след участието й във ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Интелектуалката има сериозни битови проблеми

Оказва се, че интелектуалката Ваня Щерева, ще се сблъска с много сериозни проблеми след излизането й от сеирджийското риалити ВИП Брадър.

Запознати твърдят, че Ваня Щерева е поредната съквартирантка, която е влязла под покрива на ВИП Брадър да се резили, за да си покрие борчовете.
Писателката е натрупала задължения в размер на хиляди левове към „Топлофикация“. Дори се стигнало до там, че била дадена на съд.

Битовите сметки сериозно затруднявали Ваня Щерева заради непостоянните й доходи. Дори в моментите, в които разполага с пари, тя предпочита да ги харчи за барове и други порочни удоволствия, вместо да си погаси задълженията.

Ваня Щерева

Интелектуалката има сериозни битови проблеми

Призовката от съда дошла като гръм от ясно небе за Ваня Щерева. Написаните в нея суми, които дължи на топлинното дружество, са още по-големи. Сумата е набъбнала заради забавянето и адвокатските разходи, които са й били добавени към задълженията.

Това, което не й дава мира в момента е да не би да запорират сметката й, в която тъкмо са се влели парите от хонорара, който е успяла да спазари с продуцентите на ВИП Брадър.
Освен с „Топлофикация“, сценаристката на „Под прикритие“ има сериозни проблеми и с ЧЕЗ. Тя закъснява с погасяването на дълговете си към енергийното дружество почти всеки месец.
Именно поради тази причина често се случва да остава без електричество.

При все, че е достатъчно устата, както вероятно вече са се убедили зрителите на ВИП Брадър, Ваня Щерева така и не успява да излезе на глава с чиновниците. Те не престават да й пращат техници, които я поставят в полеви условия.

Покрай всички тези проблеми със задълженията, Ваня Щерева си изпуснала нервите и проклела служителка на ЧЕЗ. Сега тя я заплашва, че ще я подведе под съдебна отговорност заради грубите реплики, които е чула по свой адрес.
При все, че битовизмите непрекъснато й създават проблеми, Ваня Щерева няма никакво намерение да си намери редовна работа, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар