Николай Бареков извади на показ кирливите ризи на Жени Марчева

Николай Бареков извади на показ кирливите ризи на Жени Марчева
2 (40%) 1 vote

Тя е поредната погната от евродепутата

Евродепутатът Николай Бареков извади на показ кирливите ризи на журналистката от Би Ти Ви – Жени Марчева.

Припомняме, че преди време възникна сблъсък между Николай Бареков и Жени Марчева в ефир.
Той посочва, че няма представа какви са заплатите на журналистите в Би Ти Ви понастоящем, не е знаел и какви са били по негово време. Повече от ясно обаче е, че с една журналистическа заплата човек не може да си купи два апартамента.

Николай Бареков посочи, че това, което прави Жени Марчева е много далеч от модела на професионализъм в журналистиката.
Евродепутатът посочва, че Жени Марчева е станала журналист за една нощ, след като Росен Петров е отишъл в неговата партия и нямало кой да седне на стола му.

Николай Бареков

Тя е поредната погната от евродепутата

Именно в този момент, незнайно откъде според думите на Бареков, медията „изровила“ Жени Марчева.
Той е категоричен, че появата й на екран е унищожила цяло едно поколение журналисти. Към днешна дата в телевизията ги няма големите имена на журналистите т миналото.

Той призовава Би Ти Ви, ако все още са запазили някакво себеуважение и професионализъм, да се отърват по най-бързия начин от Марчева и други такива като нея.
Николай Бареков и „Група за граждански отпор срещу корупцията и наглостта в медиите“, както и инициатива „Антикорупционен отряд“, внесоха сигнали за корупция в НАП и прокуратурата.

Те сигнализираха за „странните“ кредити на Жени Марчева. Според направените от тях разкрития, тя ги е получила от фирма „Сиела“, която до неотдавна е съществувала от държавни поръчки.

Бареков е категоричен, че най-логично е ръководството на медията да последва примера на колегите си от Нова тв. В този ред на мисли водещата трябва да „оттече“ в канала по примера на „умната и красива“ Ани Цолова.
В заключение евродепутатът посочва, че е време да бъде сложен край на позорното явление „баджанак журналистика“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар