Нова драма разтърси семейството на покойния Димитър Цонев

Гласувайте за статията

Теодора бе приета в психиатрично отделение

Поредната драма разтърси из основи семейството на покойния телевизионер Димитър Цонев.

За никого не е тайна, че преди броени дни сестрата на Димитър Цонев направи опит да сложи край на живота си, използвайки коктейл от медикаменти и алкохол.
Запознати издават, че след като е била изписана от „Пирогов“ в добра физическа кондиция, сестрата на Димитър Цонев е постъпила веднага в друга болница.

Оказва се, че тя е била настанена в психиатричното отделение на „Св. Анна“, където специалистите правят опит да възстановят душевното й равновесие.
Това се е случило, след като е направена преценка, че съществува сериозен риск сестрата на Димитър Цонев да посегне отново на живота си.

Димитър Цонев

Теодора бе приета в психиатрично отделение

Именно поради тази причина тя ще остане под зоркия поглед на специалистите за известен период от време.
Запознати издават, че състоянието на Теодора Цонева не е толкова зле, че да се налага тя да бъде връзвана с каишки за леглото.

Теодора Цонева може свободно да използва мобилния си телефон. Мълвата носи, че номерът, който използва сестрата на Димитър Цонев, е регистриран на името на последната й любов – Васил.
Според слуховете той се подвизава като водопроводчик в кв. „Лозенец“ и е женен за рускиня, която понастоящем е в Атина.

Служители на лечебното заведение, в което е настанена Теодора Цонева издават, че семейството й не се интересува много за състоянието й.
Майка й Анахид Тачева, както и сестра й, почти не се обаждат. Вдовицата и наследниците на Димитър Цонев, пък изобщо.

Припомняме, че преди да се нагълта с почти смъртоносна доза транквиланти, между Теодора и семейството на покойния журналист от БНТ – Димитър Цонев, избухна сериозен спор. В основата му бе подялба на наследствен имот, намиращ се на улица „Славянка беседа“.

По този повод Деси Цонева написа на стената си във Фейсбук, че никой не е правил опит да лишава Теодора Цонева от 50-те квадратни метра, които има по закон от общото наследство с Димитър Цонев. В заключение тя посочи, че леля й е психично болна и крайно неблагодарна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар