Любимите миски от 90-те – къде са днес красавиците с корони?

Гласувайте за статията

Най-красивите миски от 90-те днес живеят коренно различен живот.

Определено онези миски от поколението на Жени Калканджиева и Наталия Гуркова са едни красавици, които още дълго няма да забравим. Въпреки че от коронясването им са минали 10-15, а дори и повече години, те продължават да бъдат интересни на всички със своето житие и битие. А те понякога могат да бъдат доста изненадващи.

Желаещи да избягат от определението „миски„, дамите избраха да тръгнат по друг път, за да си уредят живота. За мнозина от тях този път ги изпрати далеч от родината. Типичен пример е Мис България 2001 Ивайла Бакалова. Тя от години се подвизава в Дубай като брокер на недвижими имоти. Въпреки че е категорична, че изкарва достатъчно за лъскавия си живот, най-вероятно бащата на детето й Румен Вълка я е устроил така добре в емирството.

Друга от поколението на култовите миски – Цеци Красимирова, също от доста време се е установила зад граница. Фаталната бивша любовница на Косьо Самоковеца избра по-близка страна – Испания, където да се развива и да отглежда дъщеря си Джудит. Двете живеят като истински принцеси в палат за 3 милиона лева. А от скоро в него има и принц – синът на мултимилионера Цоло Вутов. Дали ще чуем и Менделсон, времето ще покаже.

Със сигурност Наталия Гуркова остава една от най-красивите и известни

носителки на короната Мис България. Въпреки че от конкурса, на който триумфира, минаха почти 20 години, бляскавата красавицата продължава да е актуална и до днес. Тя дълги години живя в Южна Африка заедно със съпруга си Джордже. Напоследък все по-често Гуркова се подвизава в България с дъщеря си. А това ни кара да си мислим, че бракът й наистина е пред финал, пише hotarena.net.

Жени Калканджиева също е от онези миски, които успяха по възможно най-правилния начин да материализират славата си. От дълги години тя е собственик на една от най-големите модни агенции у нас и всеки ден се среща със свои последователки и фенки. А красивата къдрокоска Гергана Гунчева избра да тръгне по по-скромен път. Тя се отдаде на семейството си със спортния журналист Петър Бакърджиев.

Най-красивите миски избраха друг път в живота си

Най-красивите миски избраха друг път в живота си

Друга прекрасна носителка на титлата за най-красива българка наскоро се омъжи. Това е Теди Бургазлиева. Тя от години живее зад океана – в Лос Анджелис. Там е успяла да осъществи своята американска мечта и надали скоро ще я видим на родна земя. По нейни думи, тя се подвизава като писател, предприемач и персонален треньор.

Прелюбопитна е историята на една от не толкова популярните миски. Носителката на короната от 1997г. Симона Величкова намери себе си в сродната си душа. А тя е от нейния пол! Красавицата избра да живее в китното селце Ъглен заедно с половинката си Деси. Тя, обаче, се върна в големия град и сега Мони е сама със своите животни и земя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар