Натали Трифонова проговори за тайната сватба в Черна гора

Гласувайте за статията

Натали Трифонова се реши да коментира слуховете за тайна сватба.

Красавицата от малкия екран Натали Трифонова преди дни бе омъжена набързо от родните медии. Още от лятото се говори, че синоптичката е минала под венчилото до скоро тайнственото си гадже. Вече е ясно, че притежател на нейното сърце е сръбския футболист Милан Адамович. Но сега вече не е тайна и че двамата с блондинката все още не са семейство.

Натали Трифонова се реши да проговори за личния си живот, който принципно всячески пази. тя не иска да коментира своя любим, защото той не обича медийния интерес върху себе си. Но явно няма друг избор, освен да свиква. А част от него се превърна спекулацията за тайна сватба в Черна гора. Първо се заговори, че влюбените гълъбчета са имали морска сватба по родното Черноморие.

Натали Трифонова все още не е узаконила любовта си

Натали Трифонова все още не е узаконила любовта си

След това версията се промени и се заговори за венчавка в Черна гора. Там Натали Трифонова и Милан бяха на дълга лятна почивка. Но красавицата е категорична, че ваканцията им не е била гарнирана със сватбени халки, подписи в гражданството и Менделсон, пише 24chasa.bg.

Синоптичката определели като абсолютна измислица новината, че вече е омъжа жена. И се пошегува, че ако се реши на тази крачка, няма да го направи тайно. А щом не е оповестила щастливото събитие, значи то не се е състояло. Натали Трифонова е свикнала със слуховете по свойа дрес. До скоро те я свързваха с Бареков и Слави Трифонов, но и тези спекулации явно са далеч от истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар