Слави Трифонов готви нещо уникално за милион лева

Гласувайте за статията

Слави Трифонов стяга палат за чудо и приказ!

Шоуменът Слави Трифонов ще се окаже и доста находчив предприемач. Дългия от години е собственик на затворен комплекс в пернишкото село Кладница. Т.нар, „Квартал на богатите“ „Делта хил“ съвсем скоро ще има нова придобивка по идея на тв водещият. Той е решил да инвестира крупна сума, с която да направи истинска революция.

Срещу цената от 1 млн. лева Слави Трифонов е заръчал изграждането на частен киносалон. Той ще бъде на разположение единствено на живущите в затворения комплекс, както и на дружките на шоумена. Вече половината сума е платена за техника по последен писък. Очаква се залата да бъде завършена в края на тази или началото на новата година. Тя е с капацитет от 20 човека, но които ще достави уникално изживяване.

Слави Трифонов развърза кесията

Слави Трифонов развърза кесията

Затвореният комплекс стартира преди около година. Тогава Слави Трифонов направи крупна инвестиция със закупуването на 4 декара земя между Кладница и Рударци. Първоначално смятал самият той да живее в една от къщите, но се отказал. Затова и си построил отделно имение със застроена площ от 1500 кв.м., пише blitz.bg.

В близост до палата на Слави Трифонов се намира постройката на киносалона, както и затворен басейн и къща за охрана. Съседи на шоумена е адашът му Слави Транспорта, който се е захванал и да строи новата прищявка на Дългия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар