Наследниците на Хитлер днес взеха съдбоносно решение!

Гласувайте за статията

Петима се живите наследници на Адолф Хитлер днес.

Кръвната линия на Хитлер съвсем скоро ще бъде заличена. В това са се заканила неговите живи наследници. Петима мъже носят кръвта и гените на жестокия диктатор. Но за доброто на света и на своите евентуални наследници са решили да не създават поколение. те най-добре знаят какво значи животът им да премине с дамгата на Фюрера.

Петер Раубал, Хайнер Хочегър, Александър, Луис и Браян Стюарт-Хюстън са живите наследници на Хитлер. Първите двамата живеят в Австрия, а другите братя – в Лог Айлънд. На пръв поглед между мъжете няма нищо общо. Но всъщност има! Те са единствените останали кръвни роднини на нациста. А след тях други няма и да има.

До скоро се вярваше, че Хитлер и сестра му умират без да създадат наследство и така страховитите им гени умират в гроба заедно с тях. Но според историците, петима наследници на малкото семейство на Адолф са живи и до днес. Носят се слухове той има само едно незаконно дете, защото се самоубива 45 минути след сватбата.

Преди баща му Алоис да се ожени за майка му Клара, той е бил женен за жена на име Франи. От нея има две деца – Алоис младши и Ангела. Алоис-младши променя името си след войната и има две деца – Уилям и Хайнрих. А Уилям е баща на братята Луис и  Браян Стюарт-Хюстън.

Ангела се омъжила и имала три деца – Лео, Гели и Елфрид. Гели е прословутата племенница на Хитлер, с която той има скандална връзка. Двамата живеят заедно, но историята им завършва драматично с нейното самоубийство. Лео и Елфрид също имат деца – Петер е син на Лео, а Хайнер на Елфрид.

Много малки момчетата Стюарт-Хюстън научават за потеклото си.

Хитлер нарича баща им Уили „моят гнусен племенник“. Като малък той се опитва да изнудва Фюрера за пари и възможности в живота. Когато, обаче, Адолф разкрива истинските си коварни планове, Уили бяга далеч от него – чак в Америка. Променя и името си, желаейки да скъса всякакви връзки с диктатора.

Родът на Хитлер е към своя край

Родът на Хитлер е към своя край

Уили се установява в Лонг Айлънд и има четирима синове. Един от тях намира смъртта си в катастрофа. Момчетата помнят, че семейните връзки на баща ми не се обсъждат извън семейството. А всички му казвали, че напомня на една мрачна личност. Щом разбрали истината за Хитлер, трите момчета се заканват да нямат деца, за да прекъснат рода на диктатора, пише vesti.bg.

Братовчедите им в Австрия дори не знаят за тяхното съществуване, но самосиндикално взимат същото съдбовно решение. Всички наследници също така са единодушни, че не искат никакви дивиденти от печално известния си роднина. Най-младият от петте му наследници е на 48 години, а най-старият на 86 години. До следващото столетие няма да има нито един жив член на кръвната линия на Хитлер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар