Истината за новата работа на любимия на Гала

Истината за новата работа на любимия на Гала
5 (100%) 1 vote

Гала категорично отрича твърденията, че тя стои зад назначаването на Стефан за тв водещ в предаването й

Една от рокадите в Нова тв, за които още дълго ще се говори, е назначаването на любимия на Гала за тв водещ. Веднага след като стана ясно, че той ще води заедно с блондинката, тръгнаха слухове, че тя се е застъпила пред шефовете си за него й е помолила той да бъде назначен на работа.

Самата Гала отрече тези твърдения, заявявайки че тя няма нищо общо с това. Блондинката сподели, че е останала крайно изненадана след като Кремена Халваджиян й съобщила, че Стефан сяда на стола до нея. Но истината се оказа коренно различна.

Гала помолила шефовете си да вземат Стефан на работа, тъй като той има сериозни финансови проблеми. Отдавна любимият й се представя като успешен бизнесмен. Но и тези твърдения са силно преувеличени.

Любимият на тв водещата крие богато криминално минало. Той е участвал в престъпна група за източване на банкомати и два пъти е бил арестуван заедно с други членове от групата. Но благодарение на опитните адвокати, които е наел, Стефан вече е с чисто криминално минало.

Защитниците му го посъветвали да се възползва от вратичката в закона и след изтичане давността на обвиненията му да помоли те да бъдат заличени. След като това се случило, любимият на Гала направил пореден опит да започне легален бизнес. Но и този път се провалил.

Силно преувеличени са и слуховете, че той разполага с няколко луксозни имота в столицата. В действителност преди да се запознае с Гала, Стефан е живял в просторен мезонет в центъра на София. Но апартаментът е бил собственост на бившата му съпруга. С

След назначаването на Стефан в Нова тв, настоящата му половинка е много щастлива. Тя успяла да го уреди със заплата в размер на 3 000 лв, с която и той ще има принос за семейния бюджет, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Истината за новата работа на любимия на Гала”

  1. Мария

    окт. 14. 2017

    Тази немогат да я гледам престанете да заминавате хората с двама тотално глупаци,и аз съм зле финансов ще ме вземете ли на работа

Добавете коментар