Никол Шерцингер разкри тайната си за красота

Никол Шерцингер разкри тайната си за красота
3.5 (70%) 2 votes

Никол Шерцингер разкри тайната си за красота и сподели какви планове има за бъдещето

Горещата Никол Шерцингер разкри тайната си перфектен вид на кожата и косата. Оказа се, че тя дължи сиянието им на един продукт, достъпен за всяка дама. Хавайката редовно използва истинско кокосово масло.

Използва го не само за ароматизиране на кожата си, но и за хидратирането й в дълбочина. Тя сподели, че се маже с уханното масло навсякъде по тялото. Използва го дори за коса и за нокти.

Красавицата издаде още една тайна. Тя сподели, че винаги носи в чантата си малко флаконче с ценния продукт и го използва не само в ежедневието, но и преди важни събития.

Любимата на Гришо, която наскоро пусна собствен парфюм, разкри че възнамерява да реализира още един проект в същата насока. Тя сподели, че ще пусне собствена линия качествено кокосово масло, защото смята, че всяка дама трябва да има такъв продукт не само в рафта с козметичните продукти, но и в чантата си и да използва ежедневно, пише БЛИЦ.

Последните клюки около Никол Шерцингер гласят, че тя и Гришо са се разделили. Повод за тези твърдения стана постоянното им разминаване и близостта на тенисиста с Мария Шарапова. Засега нито той, нито изпълнителката коментира тези слухове.

Подобни слухове се носеха и през лятото. Но нито Григор Димитров, нито Никол Шерцингер си направи труда да ги коментира. Двамата се появиха заедно в края на летния сезон, когато си подариха романтична почивка в Италия. С появата си там те сложиха край на спекулациите.

След това тръгнаха слухове за предстояща сватба. Повод за тях стана изказване на красавицата, която заяви в свое интервю, че си е поставила за цел до пет години да се омъжи и да роди деца.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар